Referenciák keresése kezelés utáni vélemény alapján

Természetesen az összes referencia a kezelés utáni tapasztalatokról szól. Itt mégis olyan idézeteket gyűjtöttünk egy csokorba, amelyek a kezelés során érzett élményekről vagy az azt követő napok változásairól szólnak.
Fontos megérteni, hogy mindenki egyedi. Egyedi a probléma, a problémát kiváltó ok, és így a javulás jellege is. Egyedi az érzékenységünk is, amivel a “láthatatlan energiák” tapasztalhatók. Van aki semmit nem érez kezelés közbe, van aki érez bizsergést, energiaáramlást vagy egyszerűen kellemes érzése támad, amit úgy fogalmaz meg, hogy nyugalom és béke. Mindegy, hogy kezelés során érzékelünk e valamit, vagy sem. Ítéletek, elképzelések, feltételezések, elvárások nélkül – egyszerűen csak nyitottan, kíváncsian- célszerű hozzáállni az egész folyamathoz. A lényeg megtörténik így is úgy is. Isten átadja ajándékát – azt, annyit és úgy – ahogy arra az adott helyzetben szükség van. Nem egy kezelésnyi idő, hanem 30 nap áll rendelkezésre, hogy érzékeljük a jótékony változások megjelenését.
Összegezve: ne hasonlítsuk önmagunkat vagy helyzetünket másokhoz, mert mindenki egyedi. Az idézetek azt a célt szolgálják, hogy reményt és hitet adjanak saját gyógyulásunkhoz.

“A kezelés után már néhány nappal éreztem a változást. Kipihenten ébredtem és szinte egyik napról a másikra elmúlt a két kezemben a zsibbadás és a rettenetes csuklófájásom.”

“A kezelés alatt bizsergést, néhol melegséget, illetve nagy nyugalmat éreztünk. Másnap kipihenten ébredtünk, az alvási nehézségeink elmúltak. Mindannyian úgy érezzük, visszakaptuk önmagunkat és még valami csodálatos pluszt. Ez a bizonyos plusz az az érzés, amely azóta jelen van életünk minden pillanatában – igen, létezik Isten, igen szeret minket és gondoskodik rólunk!!!

Összességében elmondhatom, hogy életünk teljesen megváltozott, pozitív irányban! Biztonságban érezzük magunkat, jól alszunk, kipihenten ébredünk, elmúlt a szorongásunk és minden rossz érzésünk, s az események is valahogy sokkal szerencsésebben alakulnak.”

“Jobb érzés bemenni a házba és benne tartózkodni is.

Nem fáradunk úgy el, több energiánk van.

Éjszakánként jobban tudunk aludni.”

“Roppant módon meglepődtem, amikor valóban érzékeltem bizonyos meg nem magyarázható dolgokat: bizsergést, energiaáramlást, fények és árnyak játékát, s egész idő alatt végtelen nyugalmat.

Hát és derékfájdalmaim 2-3 hét múltával teljesen megszűntek.

Ha hazamegyek és leülök vagy lefekszem, azonnal érzem, ahogyan áramlik belém az energia.”

“… másnap már nem szédült a fejem felfelé vagy lefelé nézésnél, sőt este lefekvésnél sem forgott velem a világ. Napról-napra szinte megszűntek a hátfájások, kipihenten, jó alvás után ébredtünk.”

“Míg addig 25C°-ban tudtam nézni a TV-t, mert a lakásban mindig fáztam, azóta a 21C° is elég.”

“Megerősítést, saját tapasztalatot szereztünk arról, hogy létezik egy mindenki felett álló TEREMTŐ ERŐ.”

“Az eletem napok alatt fordult jobbra a kezeles utan. A legjobban ugy tudom szavakba onteni, hogy ugy ereztem mintha valami melyen belulrol kezdett volna engem taplalni.

Akarki bejott eddig a lakasomba amiota a kezeles megtortent, mindenki megemliti hogy milyen jo erzes nalam lenni. Az “erzekenyebb” barataim pedig egyenesen kijelentik hogy nalam valami nagyon jo energia van jelen.”

“A kezelések előtti és utáni időszakról nagyon röviden: Éjszaka többszöri felébredés – megszűnt egyik napról a másikra, mélyen végig alszom az éjszakáimat.

A reggeli nehéz ébredések és fáradság megszűnt, már másnapra. Derékfájós ember vagyok és már két hete sem kenőcsök, sem gyógyszerek hatására nem akar csökkenni fájdalmam – a kezelés elkezdésének másnapján úgy ébredtem, hogy a derékfájdalmaim teljesen megszűntek – ennek már közel három hete.”

“… a bőröm perceken át olyan volt, mintha elektromos kisülés vett volna körül, még egy bizonyos villámszerű szagot is éreztem. S akár hiszik akár nem, másnap úgy ébredtem, hogy nem fájt a nyakam, sem a derekam. S ez az óta is így van.

Ha csak ennyi lenne a változás, akkor is megérte volna, de érzem, valami egészen jó dolog történt, visszakaptuk a hitünket.”

“A változás számomra is hihetetlen volt. A lakásában azonnal megszűnt a recsegés és soha többet nem hallotta. A bátyám közérzete javult, erősebb lett és a folyamatos köhögés-fuldoklás is mérséklődött. De ami a legszembetűnőbb volt, hogy napról-napra derűsebb, nyugodtabb lett.”

“… a kezdettől számított egy és háromnegyed óra múlva teljesen frissen, jó közérzettel felébredtem. Hatalmas sóhajok szabadultak fel belőlem, és valami olyan benső tágasságérzésem volt mintha nagy-nagy tehertől szabadultam volna meg (ez az érzés azóta sem hagyott el).

A lakásban a semlegesítés óta nagyon jól érzem magam, könnyen és jókedvűen ébredek, pedig nem erről voltam híres.”

“Az egész életszemléletem megváltozott, máshogy nézek a világra, teljesen kicserélődtem, rengeteg energiám van, nőtt az önbizalmam, teljesen megbékéltem önmagammal, imádok élni, tudok örülni a kis dolgoknak is. Úgy érzem magam, mint akinek megingathatatlan az önértékelése, könnyen veszem, a rám háruló akadályokat, fejlődött a problémamegoldó képességem, sikeresebb lettem az életbe. Úgy érzem hogy ezek a pozitív változások kihatnak az élet minden területére. Összességében megtaláltam a LELKI BÉKÉM. Rendkívül jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észrevették.”