F. M. Békéscsaba

“Roppant módon meglepődtem, amikor valóban érzékeltem bizonyos meg nem magyarázható dolgokat: bizsergést, energiaáramlást, fények és árnyak játékát, s egész idő alatt végtelen nyugalmat.

Hát és derékfájdalmaim 2-3 hét múltával teljesen megszűntek.

Ha hazamegyek és leülök vagy lefekszem, azonnal érzem, ahogyan áramlik belém az energia.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“2003 közepe táján fedeztem fel a Békés Megyei Könyvtárban az “Őserő, A Teremtés Titka” című könyvet. Egy-ültő helyemben végigolvastam, s az a vélemény alakult ki bennem, hogy a benne szereplő házaspár vagy komplett őrült, vagy szó szerint igaz minden állításuk. Mivel a könyv tartalmazza Email címüket, így azonnal megpróbáltam felvenni a kapcsolatot velük. Meglepően hamar és könnyen sikerült. Ferenc azonnal megadta telefonszámukat és hozzá weblapjuk címét, ahol sikerült töviről-hegyire áttanulmányoznom tevékenységüket. Meggyőződhettem arról, hogy a könyvben leírtak valóban megtörtént eseményeket ismertetnek. Meggyőződhettem arról is, hogy minden ígéretük valós alapokon nyugszik, mivel az egy hónapos várakozási idő miatt másképpen ez nem lehetséges. A weblap áttanulmányozása során gyakorlatilag minden kérdésemre választ kaptam, s sikerült felfedeznem magamon az ott ismertetett “jellemző” tünetek mindegyikét.

Ez által minden okom meg volt az azonnali megrendelésre, de sajnos az anyagi okok kissé aggasztottak, amit el is mondtam nekik. Azonnal megvigasztaltak, hogy csupán “csak” anyagi okok miatt senkit sem utasítanak el! Minden megoldható! Így is történt!

Tehát megrendeltem az összes lehetőséget távoli rendbetétellel, mivel csak így jár az egy hónapos várakozási (igaz Ők megtapasztalási időnek nevezik) idő! A megbeszélt időben kíváncsian vártam, hogy fogok-e valamit érzékelni az egészből. Roppant módon meglepődtem, amikor valóban érzékeltem bizonyos meg nem magyarázható dolgokat: bizsergést, energiaáramlást, fények és árnyak játékát, s egész idő alatt végtelen nyugalmat.

Az esti kezelést nyugodt, pihentető alvás követte, melyben az óta is részem van. Az az érdekes az egészben, hogy bármennyit is alszom, mindig pihenten ébredek. Soha sem fordul elő pl., hogy “túlalszom” magam. Örömmel, vidáman kezdődnek napjaim. Hát és derékfájdalmaim 2-3 hét múltával teljesen megszűntek, s két hónap múltával azt vettem észre – bár erről egyáltalán nem volt szó -, hogy az eddig makacsnak bizonyult allergiám is szünetelni látszik, pedig szezon van! Ha hazamegyek és leülök vagy lefekszem, azonnal érzem, ahogyan áramlik belém az energia.

Köszönöm!”

F. M. Békéscsaba