Összes referencia – csoportosítás nélkül

Tovább az összes referenciához >>

A csoportosítások nélküli keresés annak lehet szimpatikus, aki nem célirányosan hanem csak úgy ráérzésre szeretné végiggörgetni és kiválasztani a neki tetszőt.

Lapozás a >> gombbal
Számos referencia miatt a megjelenítés több oldalon keresztül történik, így a teljes lista megtekintéséhez lapozni szükséges. Tehát a Referenciák kategória oldal alján kattintsunk a következő oldalszámra vagy a >> gombra a lapozáshoz.

Teljesség igénye nélkül
Az összes szó nem az összes sikerre, hanem az összes megkért és nyilvánosságot vállaló személy történetére vonatkozik. Minden esetben kérünk valamilyen fajta visszajelzést, hiszen a kölcsönös kommunikáció mindenki érdeke. Azonban a szóbeli visszajelzés vagy a pár soros levél nekünk bőségesen elegendő, de egy kívülálló számára – aki nem ismeri a szövegkörnyezetet – érthetetlen vagy félrevezető lehet.
Sok esetben a teljes történet leírása – főleg idősebbek számára – olyan erőfeszítést kíván meg, amely nem kívánatos. További nyomós érv, hogy ez a téma a legtöbb esetben bizalmas, így nem az egész világra hanem “csak ránk tartozik”.
Ennek ismeretében arra biztatunk mindenkit, hogy ha nem is talál a problémájához hasonlítót, akkor is tehet egy próbát, mivel sokkal tágabb a konkrétan visszaigazolt megoldott testi és lelki tünetek listája, mint ami a referenciák között olvasható.

Tovább az összes referenciához >>