Miben tudunk segíteni?

Betegségek gyógyulását és az egészség megőrzését minden esetben tudjuk segíteni az egészséges élettér kialakításával.

Tünetek és betegségek megoldásában is tudunk segíteni abban az esetben, ha ezek kiváltó oka valamilyen káros sugárzás vagy behatás.

Részletesen kifejtve

Legtöbben kellemetlen tüneteik vagy már kialakult betegségük kapcsán kérnek segítséget.
Tudjuk, hogy betegen csak EGY dolgot akarunk: Egészséget. De akkor is meg kell érteni, hogy a gyógyulás és az egészségmegőrzés KÉT fő részből tevődik össze:

  • az egyik, ami tőlünk függ – az egészséges életmód – önerő
  • a másik, ami tőlünk független – az egészséges élettér – Őserő

Miután megértettük ezt és a Gyógyulás folyamatát, el tudjuk dönteni, hogy az Őserőnek milyen szerepet szánunk az egészségünk visszaszerzésében és megtartásában.

Őserő, mint a valódi okok feltárása felé vezető út

Mi okozza a tüneteket, a betegséget? Testi, lelki, karmikus vagy valamilyen tőlünk független külső oka lehet? Nem mindig egyszerű megállapítani a problémák okát. Az Őserő – csak a probléma feltárás nézőpontjából tekintve – a legutolsóban segít. Megállapítani, hogy az ok káros sugárzásra, vagy valamilyen külső behatásra vezethető vissza. Nagyon erőteljes káros sugárzásnak vagy behatásnak kell lennie, hogy egy “laikus” ezt annyira érzékelje, hogy kétsége se legyen efelől. Helyzetünkhöz hasonlító történetek – referenciák – olvasgatása segíthet a felismerésben. A tőlünk független külső ok kizárása azonban csak a kezelés után válik egyértelművé. Erről szól a következő bekezdés.

Őserő, mint a tünetek és betegségek megoldása

Amennyiben a tünetek és betegségek kiváltó oka a káros sugárzás vagy behatás, akkor azok meg fognak szűnni a kezelést követően. Így egyértelművé válik, hogy a valódi okot sikerült megtalálni. Amennyiben a javulás részleges, akkor az Őserőn túl, az önerő tekintetében is segítségre szorulunk. Ilyenkor merülhetnek fel azok a kérdések, mint pl. Hogyan tovább az Őserő után?, Megéri-e az Őserőt megtartani?. Részletes választ a linkekre kattintva találunk, de a rövid összefoglaló választ megkapjuk a következő két bekezdéssel.

Őserő, mint a gyógyulást támogató eszköz

Akár tudjuk már a kezelés előtt, hogy mi a tünetek és betegségek kiváltó oka, akár nem – az Őserő mindenképpen előre visz a gyógyulás útján. Ha az derül ki, hogy nem a káros sugárzások és behatások szolgáltatták a kiváltó okot, akkor is a beteg szervezete annyit nyer belőle, hogy ezen visszahúzó tényezők ellensúlyozására már nem kell energiát fordítania. Ehhez hozzáadódik még kezelés során lényünk “kifinomult” szintjeinek tisztítása és feltöltése életenergiával. Ezt csakratisztításnak és aura feltöltésnek is nevezik. Továbbá a gyógyulást és a mindennapos regenerálódást segíti a kezelés során elhelyezésre kerülő gyógyító és pozitív helyek. Ezek az ülő- és fekvőhelyekhez rendelt jótékony sugárzások feltöltik “kifinomult” testünket – auránkat.
Összegezve: a káros sugárzások semlegesítése és a behatások eltávolítása akár megszünteti a kiváltó okot akár nem, akkor is jótékonyan hat és a kezelés többi elemének köszönhetően egy olyan plusz támogatást ad így Isten a gyógyulás folyamatához, amelyet a legtöbb ember fel sem tud fogni, nemhogy megvalósítani.

Őserő, mint az egészségmegőrzés eszköze

Számos egészséget támogató dolog létezik pl. méregtelenítés, táplék kiegészítés, mozgás, stb. Mind, amit ismerünk az önerő kategóriába tartoznak. Jók és fontosak ezek, de van, amit csak Isten adhat meg. Ez a káros sugárzásoktól és behatásoktól mentes feltöltő környezet. Aki olyan élettérben él, ahol a szervezete mentesül a káros sugárzások általi terheléstől és a feltöltődését jótékony energiát sugárzó helyek támogatják, előnnyel rendelkezik az egészségmegőrzés terén.

Őserő, mint egy különleges ajándék forrása

Érthető, hogy egy beteg számára a legnagyobb ajándék az egészség. Lehet, hogy az Őserő által megkapjuk teljesen – ha a káros sugárzások, behatások a kiváltó okok – lehet, hogy “csak” támogatást kapunk a gyógyulás folyamatában. Mindegy, mert akárhogy is legyen van még valami “plusz”, amit még kaphatunk – és legalább annyira értékes lehet. Nem árulom el, hogy miről van szó. Ha megtenném, elvenném a felfedezés örömét. Ezzel a figyelem felkeltéssel éppen eleget segítettem. Ez a különleges ajándék, legalább annyira nyilvánvaló, mint amennyire rejtélyes. Aki csendes elmével és tiszta szívvel figyel előbb vagy utóbb ráeszmél.


Mit tartalmaz a kezelés?