Referenciák keresése egyéb tünetek alapján

Tovább az egyéb tünetek kategória bejegyzéseihez >>

A lehetséges tünetek teljes skálájának bemutatása nem itt, hanem a következő oldalakon találhatók:
Tünetek és betegségek, melyeket a káros sugárzások okozhatnak
Tünetek és betegségek, melyeket a behatások okozhatnak

Azon tünetek idézetei kerültek erre az oldalra, amelyek konkrét és objektív testi tünetekhez nem sorolhatók be. Ezek gyakran valamilyen fajta érzések, melyek nehezen megfogalmazhatók. Attól, hogy ezek szubjektívek és nem olyan látványosak, mint a testi tünetek, nagyon is fontosak. Ezek figyelem felkeltő jellege tág határok között mozog. A kellemetlentől az idegesítőn át egészen az elviselhetetlenig.

Az itt található idézetek azt a célt szolgálják, hogy felismerjük: “Nem velem van a baj.” Mások tapasztalatait olvasva segítséget kaphatunk önmagunk megnyugtatásához. Az a személy, aki olyan “furcsa” dolgokat tapasztal, amit a környezete nem… azt hiheti, hogy egyedül van a világban ezzel a problémájával. Nem mer beszélni senkivel, félve attól, hogy hülyének nézik, rosszabb esetben betegnek nyilvánítják és begyógyszerezik. Ha hosszú ideig fennállnak a “furcsa” dolgok, akkor még önmagáról is képes elhinni, hogy vele van a baj. Pedig csak arról van szó, hogy olyat érzékel, amely csak keveseknek az “osztályrésze”.

Sokkal több a sikeresen megoldott “furcsa” egyéb tünet, mint az alábbi felsorolás. Az a tapasztalatunk, hogy a “furcsa” dolgokról az emberek még a családtagjaikkal sem beszélnek – nemhogy idegenekkel. Ezért örülünk, ha egyáltalán mernek segítséget kérni és megértjük, hogy ha ehhez nem kívánják nyilvánosan a nevüket és történetüket adni. Persze jó néhány ilyen jellegű saját “élményben” volt részünk, de ezeket mégsem a referencia részbe illik bemutatni. Így ezekről a tüneteket részletesen bemutató oldalakon írunk.

“Mi egy nagyon-nagyon régi házat újítottunk fel és ott éltünk már jó néhány éve. Szépítgettük, szép is lett, de nem éreztük benne igazán soha jól magunkat. Valahogy elvágyódtunk, s nem értettük miért.”

“Azt tudtuk, hogy a lakásában folyamatosan érezhető, hallható recsegés-ropogás, hidegérzés, földhöz kötött lelkek tevékenysége (Ő még azt is tudta kik vannak ott) és remélte, hogy ettől is megszabadul.”

“Alvászavar, folyamatos kimerültség-érzés, szorongás, levertség, fásultság, kilátástalan jövőkép, ijesztő gondolatok – röviden összefoglalva ez volt a családtagok általános állapota, amely átélve még rémisztőbb.”

“Lemerültség és kedvetlenség volt rám jellemző. Ingerült voltam sok esetbe és feszült, azt éreztem hogy korlátozva vagyok bizonyos dolgokba és nem tudok mit tenni a felém irányult negatív energiákkal.”

“… a lakásban tartózkodva állandóan valamiféle hidegérzésem volt, egészen borzongásszerű. Nem láz, nem vérszegénység, vagy hasonlóak, hanem a hőmérő által mutatott értéktől függetlenül fáztam, borzongtam. Amikor kimentem a lakásból és máshol voltam, akkor ez megszűnt, még az utcán lévő hidegben is.”

“… a lakasunk legkore nem volt kellemes … mindharmonkon a levertseg, idegesseg, s a betegsegerzet vett erot …”

Tovább az egyéb tünetek kategória bejegyzéseihez >>