P. E. és családja Kál

“Alvászavar, folyamatos kimerültség-érzés, szorongás, levertség, fásultság, kilátástalan jövőkép, ijesztő gondolatok – röviden összefoglalva ez volt a családtagok általános állapota, amely átélve még rémisztőbb.

A kezelés alatt bizsergést, néhol melegséget, illetve nagy nyugalmat éreztünk. Másnap kipihenten ébredtünk, az alvási nehézségeink elmúltak. Mindannyian úgy érezzük, visszakaptuk önmagunkat és még valami csodálatos pluszt. Ez a bizonyos plusz az az érzés, amely azóta jelen van életünk minden pillanatában – igen, létezik Isten, igen szeret minket és gondoskodik rólunk!!!”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“Óriási köszönettel tartozunk Önöknek és Istennek azért, amit velünk tettek. A családunk már évek óta komoly gondokkal küszködött, melyek fokról fokra rombolták le valamennyiünk testi-lelki egészségét. Édesanyám gyomorfekélyt kapott, s vészesen fogyni kezdett, édesapám az alkoholhoz menekült és egyre súlyosabb depresszióba esett, a párom és én pedig egyre nehezebben bírtuk a szülők felől érkező nyomást (folyamatos aggódás, csalódottság, anyagi terhek, stb.), másrészt a saját életünkben is csak szaporodtak a problémák (én elveszítettem az állásom, “érdekes” betegségeink alakultak ki, a párom autóját ellopták, stb.)

Alvászavar, folyamatos kimerültség-érzés, szorongás, levertség, fásultság, kilátástalan jövőkép, ijesztő gondolatok – röviden összefoglalva ez volt a családtagok általános állapota, amely átélve még rémisztőbb.

Folyamatosan kerestük a megoldást. Az orvosi segítség szinte pillanatnyi volt, az anya fekélye mindig kiújult, apa a kórházi kezelések után visszaesett, és újból az alkohol rabja lett. A következő állomásunk egy jósnő volt, aki közölte, hogy rontás van apán és így az egész családon. Szerinte sikerült ezt eltávolítani. Azonban sem az események menetében, sem pedig a lelkiállapotunkban nem történt javulás.

A teljes elkeseredés állapotában akadtunk rá az Interneten az Őserő c. könyvre. Szinte abban a pillanatban éreztük, hogy Ferenc és Zsuzsanna tényleg tudnak segíteni! Amint tudtunk, kapcsolatba léptünk velük, s kértük a segítségüket. Nagyon kedvesen és odaadóan foglalkoztak/foglalkoznak velünk.

Távoli kezeléssel semlegesítették a ház káros sugárzásait, pozitív sugárzó felületeket kaptunk az ülő- és fekvőhelyeink alá, valamint mind a négyünket “bemértek”, kezeléseket és személyes védelmet kaptunk.

A kezelés alatt bizsergést, néhol melegséget, illetve nagy nyugalmat éreztünk. Másnap kipihenten ébredtünk, az alvási nehézségeink elmúltak. Mindannyian úgy érezzük, visszakaptuk önmagunkat és még valami csodálatos pluszt. Ez a bizonyos plusz az az érzés, amely azóta jelen van életünk minden pillanatában – igen, létezik Isten, igen szeret minket és gondoskodik rólunk!!! Köszönjük Önöknek, hogy megadták nekünk ezt a csodálatos érzést!

Édesanyám lelkileg megerősödött, kedélyállapota javulóban van, és kezd újra magával is törődni (ezt ugyanis az elmúlt 10 évben elmulasztotta…).

Édesapám testileg erősödött meg, lelkileg még elég ingatag. Az alkoholfogyasztást nem tudta abbahagyni. Ferencék ebben is igyekeznek segíteni, amiért ezúton is nagyon hálásak vagyunk. A folyamat még tart, s reménykedve várjuk a végét.

Az ijesztő képeknek, negatív beállítottságunknak vége! A kezelés utáni héten visszahívtak a munkahelyemre, ahol nagy kihívással kellett szembenéznem, melyet sikerrel zártam (dicséretet kaptam egy 2 egyetemen oktató minőségügyi vezetőtől). Ez volt az egyik feltétele a véglegesítésemnek, így tehát újra van állásom!

Elmúlt a jövőtől való félelem érzése, végre bele mertünk vágni egy autóvásárlásba, s a ház festésébe (falbontás nélkül persze!).

Összességében elmondhatom, hogy életünk teljesen megváltozott, pozitív irányban! Biztonságban érezzük magunkat, jól alszunk, kipihenten ébredünk, elmúlt a szorongásunk és minden rossz érzésünk, s az események is valahogy sokkal szerencsésebben alakulnak. És még csak 1 hónap telt el…!

Mindenkinek csak ajánlani tudom Ferenc és Zsuzsanna képességeinek kipróbálását, s meglátják, az élet megszépül!!!

Hálával és köszönettel telve:

P. E. és családja Kál”