R. I. Budapest

“A kezelések előtti és utáni időszakról nagyon röviden: Éjszaka többszöri felébredés – megszűnt egyik napról a másikra, mélyen végig alszom az éjszakáimat.

A reggeli nehéz ébredések és fáradság megszűnt, már másnapra. Derékfájós ember vagyok és már két hete sem kenőcsök, sem gyógyszerek hatására nem akar csökkenni fájdalmam – a kezelés elkezdésének másnapján úgy ébredtem, hogy a derékfájdalmaim teljesen megszűntek – ennek már közel három hete.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“15 éve foglalkozom intenzíven az ezotéria különböző területeivel, többek között a radiesztéziával. Ezen a területen jó eredményeket sikerült elérnem. Mégsem tudtam tökéletesen védekezni a káros sugárzások és egyéb negatív energiákkal, egyéb negatív tendenciákkal szemben. Kipróbáltam minden féle, sőt saját magam által gyártott semlegesítő eszközöket, de soha nem érte el azt az eredményt, amit szerettem volna.

Ez a tendencia addig tartott, amíg nem találkoztam az Őserő nevű Internetes oldalon azzal a rendkívüli tevékenységgel melyet Uhrin Ferenc és kedves felesége Bárdi Zsuzsanna végez.

Attól eltekintve, hogy a Teremtőtől kapott csodálatos képességeiket megosztják azokkal, akik erre igényt tartanak, létezik egy a mai világba nem igazán jellemző lelkiismeretesség, empátia és óriási segíteni akarás, de úgy és ez a legcsodálatosabb, hogy nincs benne tolakodás, erőszakosság.

A kezelések előtti és utáni időszakról nagyon röviden: Éjszaka többszöri felébredés – megszűnt egyik napról a másikra, mélyen végig alszom az éjszakáimat.

A reggeli nehéz ébredések és fáradság megszűnt, már másnapra. Derékfájós ember vagyok és már két hete sem kenőcsök, sem gyógyszerek hatására nem akar csökkenni fájdalmam – a kezelés elkezdésének másnapján úgy ébredtem, hogy a derékfájdalmaim teljesen megszűntek – ennek már közel három hete.

Asztrológiai munkámban is vannak újabb eredményeim – talán mélyebben átérzem mások problémáit és ezáltal több és mélyrehatóbb olyan asztrológiai tanácsot tudok adni mellyel segíteni tudok. Összességében azt látom és érzem határozottan, hogy átrendeződik életemnek az a része mely hosszú idő óta sok problémát okozott.

Köszönöm Istenemnek, hogy rátaláltam erre a két kedves és segítőkész emberre, és köszönöm Ferencnek és Zsuzsannának mindazt, amit érettem tettek.

Mindenkinek ajánlom, azt hogy próbálják ki a káros és negatív sugárzásoktól, gondolatoktól mentes és az eddiginél sokkal kellemesebb és egészségesebb életet, nagyon megéri.”

R. I. Budapest