G.-né D. G. Üllés

“Lemerültség és kedvetlenség volt rám jellemző. Ingerült voltam sok esetbe és feszült, azt éreztem hogy korlátozva vagyok bizonyos dolgokba és nem tudok mit tenni a felém irányult negatív energiákkal.

Nálam lassan de annál biztosan alakultak ki a pozitív változások. Mindig is optimista ember voltam, és nyitott a világra, de ezek csak hatványozottak. Az egész életszemléletem megváltozott, máshogy nézek a világra, teljesen kicserélődtem, rengeteg energiám van, nőtt az önbizalmam, teljesen megbékéltem önmagammal, imádok élni, tudok örülni a kis dolgoknak is. Úgy érzem magam, mint akinek megingathatatlan az önértékelése, könnyen veszem, a rám háruló akadályokat, fejlődött a problémamegoldó képességem, sikeresebb lettem az életbe. Úgy érzem hogy ezek a pozitív változások kihatnak az élet minden területére. Összességében megtaláltam a LELKI BÉKÉM. Rendkívül jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észrevették.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“Szeretném magukkal megosztani azokat a tapasztalatokat, amik azóta történtek velem amióta megismertem magukat és igénybe vettem a tudásukat. 2005 nyarán vettem fel magukkal a kapcsolatot. Eléggé le voltam merülve energetikailag, mivel két pici gyermekem van. Éjszakánként felkeltek, egy perc szabadidőm nem volt mellettük, minden időmet lefoglalták. Anyósomékkal se valami jó volt a viszonyom, hiszen egy házban élünk és óhatatlanul előjönnek olyan problémák amik az együttéléssel járnak. Lemerültség és kedvetlenség volt rám jellemző. Ingerült voltam sok esetbe és feszült, azt éreztem hogy korlátozva vagyok bizonyos dolgokba és nem tudok mit tenni a felém irányult negatív energiákkal.

Sok beszámolóban azt olvastam hogy a kapcsolat felvétel napján az emberek különös dolgokat tapasztaltak, bizsergést, energia áramlást. Őszintén megmondom hogy én ilyeneket nem tapasztaltam, na de ami utána jött az maga a csoda. Nálam lassan de annál biztosan alakultak ki a pozitív változások. Mindig is optimista ember voltam, és nyitott a világra, de ezek csak hatványozottak. Az egész életszemléletem megváltozott, máshogy nézek a világra, teljesen kicserélődtem, rengeteg energiám van, nőtt az önbizalmam, teljesen megbékéltem önmagammal, imádok élni, tudok örülni a kis dolgoknak is. Úgy érzem magam, mint akinek megingathatatlan az önértékelése, könnyen veszem, a rám háruló akadályokat, fejlődött a problémamegoldó képességem, sikeresebb lettem az életbe. Úgy érzem hogy ezek a pozitív változások kihatnak az élet minden területére. Összességében megtaláltam a LELKI BÉKÉM. Rendkívül jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észrevették. A gyermekeimen annyi változást látok, hogy ha el is kapnak valamilyen betegséget, könnyen átesnek rajta és gyors lefolyású a betegség, a tüneteik is enyhébbek. Most már tudom kezelni az embereket, ki tudom védeni a felém háruló negatív dolgokat. Rengeteg jó tanács olvasható a honlapjukon, amit próbálok egyre jobban magamévá tenni. Észrevettem, hogy a környezetem is szívesebben teremt velem kapcsoltat, nyitottabbak felém az emberek. Bár néha azt érzem hogy csodabogárként néznek rám, azért mert ennyire lelkesen és pozitívan állok a világhoz, hiszen a legtöbb ember a környezetemben a felfokozott és a rájuk nehezedő elvárások miatt elkedvetlenedettek, pesszimisták és befásultak. Mindenki másnak akar megfelelni, szerepet játszik, és kétségbeesve próbálnak fennmaradni az elvárásokkal teli világba, és amit a legnagyobb hibának látok hogy mindenki mástól teszi függővé a boldogságát, holott a boldogságot magunkba kell megteremteni. Elszomorodva látom mikor szétnézek a környezetemben, hogy mennyi szomorú, kedvtelen és agresszív ember van. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy talán rajtuk is segítene ez a csoda, de tudom hogy ezt nem lehet erőltetni, és rábeszélni őket erre. Próbáltam már egyes emberekkel óvatosan és módjával megosztani a szemléletemet és a megtapasztalásaimat, de nagyobb részt falakba ütköztem. Sajnálom nagyon, mivel szeretném hogy más is részese legyen a csodának ami velem történt.

Nagyon szépen köszönöm amit értem tettek, örökké hálás leszek maguknak azért amiért megmutatták nekem az életnek ezt az oldalát.”

G.-né D. G. Üllés