K. I. Budapest

“Annak ellenére, hogy éjfél tájban feküdtem le (erős munkatevékenység végzését követően!), ma hajnalban 5 óra körül teljesen kipihenten és erősnek érezve magamat ébredtem fel. Máskor 7-8 óra tájban ébredtem és nagyon fáradtan.
Néhány napja teljesen megszűnt a csontjaim szaggató fájdalma is, amely érzés szintén a végtagjaim alsó részén volt érezhető. Volt, hogy egész éjszaka nagyon szaggatott. Ez is megszűnt néhány napja.
A fizikai munkabírásom hihetetlen módon kezd javulni és ezzel együtt nagyon bizakodó lettem a jövőmet illetően is, mert nincs a figyelmem a rossz testi tüneteken.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“50 éves vagyok. Évek óta küszködök időnként visszatérő gyulladásokkal, rossz alvással, éjszakai többszöri felébredéssel, hideg kéz-láb. Reggelente nagyon fáradtan ébredek. Nap közben aktív vagyok, sokat járok a városban. Az előző lakásban 1,5 évig laktam, de ott is hasonló fizikai tüneteim voltak. Nem kezeltetem magam orvossal és nem is fogom. Nem szedek gyógyszereket, csak vitaminokat.

A fenti problémáim megoldása érdekében az Interneten kutatgatva találtam rá az “Őserő” megnevezésű honlapra. Sokat olvasgattam és nagymértékben reális számomra az ott leírt anyag és az ismertetett tevékenység. Mivel úgy éreztem, hogy talán több tekintetben is érintett vagyok a leírtakkal kapcsolatban, Email-ben felvettem a kapcsolatot a honlap tulajdonosaival. Sikerült időpontot egyeztetnünk, és izgalommal vártam a kezelést követő éjszakát. A megbeszélt időre leírtam magamnak azokat a pontokat, amelyeket rendbe szeretnék tenni még ebben az életemben és 18 órától erre gondoltam folyamatosan. Majd nagyon álmos lettem és a fekvőhelyemen (galérián) jól elaludtam. Úgy kilenc óra körül ébredtem és erősen szédelegtem, de ezzel kapcsolatban semmi aggódásom nem volt, hisz eddig is szédelegtem időnként.

Pár nappal később:
A helyzetemet változatlannak érzem. Bár éjszaka sokkal jobban alszom. Reggelente iszonyú fáradtsággal ébredek és úgy érzem magam, mintha egész éjjel nem pihentem volna semmit. Mintha egész éjjel valamilyen nehéz fizikai munkát végeztem volna. Mindenem fáj, hátam, csontjaim. Aztán, amikor nekilendülök a napi munkámnak, akkor jelentősen csökkennek ezek a rossz érzések. Tehát eddig még nem változott a helyzet, de nagyon szeretném, hogy változzon.

Pár nappal később:
Az éjszakáim az alvás szempontjából határozottan jobbak. Leggyakrabban átalszom az éjszakát, legföljebb csak egyszer kelek fel néhány percre, de utána azonnal tovább alszom reggelig. Évek óta (3 éve) nem volt viszonylag rendszeres munkám, amely mindennapos elfoglaltságot biztosított. A napokban találtam magamnak olyan munkát, amellyel elégedett vagyok és pénz is fizetnek érte. Testileg is jó ez a munka. Amikor végzem, akkor úgy érzem, hogy energiát nyerek és nem is tudok elfáradni benne. Szóval ez fontos lett a mindennapjaimban és jól érzem magam ezzel. Napközben mindig jól érzem magam, más emberekkel sokat kommunikálok és ezt is szeretem. A baj reggelente van, mert iszonyú fáradtan ébredek még mindig és mintha kemény fizikai munkát végeztem volna olyan izomfáradtságom, gyengeségem van. Szédelgek, kóválygok, hidegek a kezeim, lábaim és zsibbadnak is.

Pár nappal később:
Az “Őserő” nevű honlapot olvasgatván eszembe jutott, hogy kb. 5-6 évvel ezelőtt egy ezoterikus kiállításon vásároltam egy olyan kis szerkezetet, amely arra hivatott, hogy a különféle vízér sugárzásokat közömbösítsen a lakásban. Ez egy kb. 5×5 cm-es méretű vékony lapka. Ágy alá kellett tenni. Nem nagyon használtam, illetve rövid ideig használva nem érzékeltem a hasznát. Aztán meg is feledkeztem róla. Tavaly augusztusban költöztem ide, a mostani lakásomba és hoztam magammal ezt a kis szerkezetet. Még mindig vannak ki nem csomagolt dobozaim könyvekkel és egyéb dolgokkal. Úgy gondolom, hogy ez a kis szerkezet is be van még csomagolva valahol. Sajnos túl pici. Amióta olvastam a honlapnak ezt a kritikus részét (“Mit tudunk tenni?”), nem hagy nyugodni ez a dolog: hátha emiatt nem érzékelem a tökéletes nyugalmat a lakásomban. Lehetséges, hogy ez a vacak ellendolgozik a harmonizáló tevékenységnek? A napokban meg fogom keresni és kidobom mindenképpen.

Egy nappal később:
Örömömre percekkel ezelőtt megtaláltam azt a “készüléket” és mindjárt ki is dobtam a kukába. Gondosan átfésültem a még ki nem csomagolt dobozaimat és az egyikben ott lapult. Jó néhány évvel ezelőtt voltak alvási problémáim egy másik lakásban. Aztán egy természetgyógyászati kiállításon vettem ezt a kis készüléket. Nagyon bízom abban, hogy valóban megtaláltam a megoldást a már ismertetett problémámra!

A “készülék” eltávolítását követő megismételt kezelés utáni tapasztalatok:
Szinte azonnal (másnapra) elmúlt egy nagyon kellemetlen szomatikám (testi rossz érzés) és azóta sem tapasztaltam. Arról van szó, hogy a lakásban tartózkodva állandóan valamiféle hidegérzésem volt, egészen borzongásszerű. Nem láz, nem vérszegénység, vagy hasonlóak, hanem a hőmérő által mutatott értéktől függetlenül fáztam, borzongtam. Amikor kimentem a lakásból és máshol voltam, akkor ez megszűnt, még az utcán lévő hidegben is. A fázásom tehát teljesen megszűnt, szerintem javul az érszűkületem. Nyilván ez hosszabb folyamat, de nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatban.
További pozitívum, hogy teljesen nyugodtan átalszom az éjszakát kb. 11-től reggeli 6 óráig. Ez ugyan már korábbi nyereség a tevékenységükből adódóan. Javult az anyagcserém: megszűnt a szorulásom. Jó érzés itt lenni a lakásban. Augusztusban béreltem ezt a lakást, de eddig soha nem volt jó itthon lenni.
Úgy tapasztalom (és ez egy objektív érzékelés, nem pedig pillanatnyi feeling), hogy nagy segítségemre volt az a térharmonizáló és egyéb kezelés, amelyet Önök elvégeztek fizikai környezetemben. Nagyon kedvező hatásait kezdem megtapasztalni és átélni ennek az eljárásnak.
Nagyon rossz állapotban voltam már fizikailag, amely hosszú éveken keresztül rakódott rám apránként. Olyan ez, mint amikor valakinek a hátizsákjába csak morzsánként, kavicsonként rakódik bele egy-egy kis törmelék. Ezt nem is lehet észrevenni, hiszen olyannyira kicsinyek ezek a morzsák. Évek alatt aztán összegyűlik egy egész hegynyi hulladék a zsákban. Sokáig lehet ehhez alkalmazkodni, de apránként, lassan-lassan mégis elkezdi érezni az ember azt a nagy terhet. Nem teherként éli meg sokáig, hanem csak pici, apró negatív változásokat tapasztal. Egy kis vérnyomás, egy kis cukor, egy kis ez-az. Aztán egy nagyobb lelki behatás és a folyamatosan rossz fizikai környezet következtében szinte robbanásszerűen elkezd rosszabbodni a testi állapot. A legtöbb ember ilyenkor megpróbál valamiféle orvosi segítséget kérni. Gyógyszereket és egyéb kémiai szereket. Ezek csak időlegesen használnak, de igazából csak a tüneteket nyomják el és a kiváltó okokat nem kezelik. Azaz a lelki és környezeti hatásokat nem, vagy nem megfelelően kezelik az emberek.
Én is így jártam, de azzal a különbséggel, hogy én nem akartam orvosi kezelést. A dolgok valódi működését megismerve és egy bizonyos lelki terápiát alkalmazva sikerült annyira javítanom a fizikai állapotomat, hogy nem haltam meg a kezdeti 50-es cukrom (most max. 10-12) és az akkori magas vérnyomásom miatt 180/120 körüli átlag. Manapság maximum 125/80 ez az érték. Azonban különféle szomatikáim (testi betegségi tüneteim) továbbra is maradtak és ezek az utóbbi 1-2 évben kezdtek elhatalmasodni. Ezeket semmiféle kúrával, vagy vitaminnal nem tudtam megszüntetni. Kerestem a megfelelő nem orvosi terápiát és sejtettem, hogy valamiféle környezeti hatás is lehetséges az állapotom romlásával kapcsolatban.
Rengeteg – általam nem hitelesnek tartott “szakember” – tevékenykedik ezoterikus területen, akiknek a segítségét nem akartam igénybe venni. Örülök, hogy megtaláltam Önöket és köszönöm a munkájukat és kiváló emberi hozzáállásukat. Valóban egy ŐS TUDÁS, amivel Önök rendelkeznek.Szeretném megköszönni mindezt.
Ma reggel további nagyon érdekes javulást vettem észre magamon. Annak ellenére, hogy éjfél tájban feküdtem le (erős munkatevékenység végzését követően!), ma hajnalban 5 óra körül teljesen kipihenten és erősnek érezve magamat ébredtem fel. Máskor 7-8 óra tájban ébredtem és nagyon fáradtan.
Néhány napja teljesen megszűnt a csontjaim szaggató fájdalma is, amely érzés szintén a végtagjaim alsó részén volt érezhető. Volt, hogy egész éjszaka nagyon szaggatott. Ez is megszűnt néhány napja.
A fizikai munkabírásom hihetetlen módon kezd javulni és ezzel együtt nagyon bizakodó lettem a jövőmet illetően is, mert nincs a figyelmem a rossz testi tüneteken.

Amiket leírtam, az nem egy pillanatnyi lelkesedés, hanem egy javuló folyamatnak a valóságos kezdete. Nagyon tárgyilagosan figyelem és érzékelem ezt a kedvező jelenséget.”

K. I. Budapest