Hogyan válasszam meg a kezelés időpontját?

Minden kezelést kérő személy otthon tudjon tartózkodni.
Kezelés ideje alatt más nem lehet a lakásban.
Elvállalható időpont legyen számunkra is.

Minden kezelést kérő személy otthon tudjon tartózkodni.

Időpont választással vagy a programjaink átszervezésével találjunk olyan időpontokat, amikor az összes kezelést kérő személy otthon – azaz a megadott címen – tud tartózkodni a kezelés teljes időtartama alatt. Értelemszerűen, ha valamelyik családtag nem kéri a személyére vonatkozó kezelést, akkor vele nem kell egyeztetni.

Kezelés ideje alatt más nem lehet a lakásban.

Olyan időpontot válasszunk, amikor a kezelés teljes időtartama alatt más személy – legyen az rokon, barát, ügyfél, stb. – nem tartózkodik a lakás egyetlen helyiségében sem.
Természetesen a kezelést nem kérő családtagot nem kell elküldeni. Nyugodtan ott tartózkodhat, hiszen az Ő otthona is. Ugyanakkor tegye lehetővé azt, hogy a kezelést kérők figyelhessenek magukra és így a kezelésre. Tehát ajánlott “csöndes szabad foglalkozásra” biztatni a kezelést nem kérőket.

Elvállalható időpont legyen számunkra is.

Hétköznap és hétvégén egyaránt 8 és 20 óra között lehet választani a szabad időpontok közül. Telefonra azonban csak 18 óráig figyelünk, mert 18-tól 20-ig általában kezelés van.
A lehetséges időpontokat a leggyorsabban telefonon keresztül lehet velünk egyeztetni. Természetesen levélben is lehet, csak ha épp foglalt a javasolt időpont, akkor több levélváltás szükséges. Ez értelemszerűen több időt kíván főleg úgy, hogy nem a számtógép előtt töltjük a napunkat. De a türelem rózsát terem :-)