Megéri-e az Őserőt megtartani?

A megtapasztalási időszak végén néhány emberben – kimondva vagy kimondatlanul – felmerül ez a kérdés. A döntésben való hezitálás oka látszólagosan a következők valamelyike:
– A tüneteknek “csak” egy része szűnt meg.
– Több termék vagy kezelés egyidejű alkalmazása miatt nem tudják eldönteni, hogy melyik hozta meg az eredményt.

Valójában a háttérben inkább a nehéz anyagi helyzet lehet, amire több megoldás is létezik. Ezért, akár részben, akár egészben oldódott meg a probléma, szerintünk a válasz: igen, megéri megtartani az Őserőt. Lenti részben részletesen leírjuk, hogy miért gondoljuk így.


A tüneteknek “csak” egy része szűnt meg.

Téli hidegben átfagyva ki adna vissza egy kapott meleg kabátot, azzal az indokkal, hogy: “Bár jó meleg a kabát, de nem kell, mert még mindig fázik a lábam.”? Szerintünk csak az, aki szeretné viszonozni a kapott kabátot, de most épp nem tudja. Ezért inkább visszaadja a kabátot, mert úgy érzi, hogy ez a helyénvaló.
Mivel az Őserő tekintetében pénzt csak az emberekre fordított időnkért kérünk és ezt előre adjuk oda, így nincs értelme elégedettség esetén utólag visszamondani az Istentől kapott ajándékot. Nekünk attól nem száll vissza az időnk :-) Aki akarja, pénz nélkül is megtalálja a módját, hogy viszonozza a neki szánt időt és figyelmet, aki meg nem, az ajándékba kapja. Nem ez lesz az első és biztos nem is az utolsó önkéntes munka. :-)

Több termék vagy kezelés egyidejű alkalmazása miatt nem tudják eldönteni, hogy melyik hozta meg az eredményt.

Akit komolyan az érdekel, hogy az Őserő segített neki vagy valami más, akkor egyszerre csak egyfajta kezelést, terméket vesz igénybe. Olyan ez, mintha egy fejfájásra nem egy, hanem a három legjobb márkájú gyógyszert egyszerre vennénk be. Ilyen butaság keveseknek jut az eszébe. Ha az egyik nem használ, akkor majd utána kipróbáljuk a következőt. De nem egyszerre.
Persze van, hogy egyszerre többfajta kezelés fut párhuzamosan, de ezek azon ritka esetek, amelyeket “krízis helyzetnek” hívunk. Ezek az emberek hálásak, hogy eltűnt egy daganat és nem firtatják, hogy ez milyen mértékben köszönhető az Őserőnek és milyen mértékben a kemoterápiának.

Egészség megőrzés és a gyógyulás támogatása

Vannak, akik eleve tünetek és betegségek nélkül keresnek meg. Ezekből az esetekből látszik igazán, hogy az elégedettségnek nem csak az a mércéje, hogy “5-ből 5 nyavalyám megszűnt”. Ők egyszerűen felismerték a káros sugárzások, behatások okozta egészségkárosító rizikófaktort és ezt szerették volna kiiktatni az életükből. Van, hogy a visszaigazolás számukra csak egy független személy radiesztéziai mérése. De leggyakrabban érzik is a változást. Lehet, hogy “csak” egy érzés az egész: “Jobb itthon lenni”. Még ha nem is olyan kézzel fogható – mint egy tünet megszűnése vagy egy betegség enyhülése – mégis megfelelő visszaigazolás számukra. Későbbi beszélgetések során azonban további megerősítő jeleket is észlelnek. Míg korábban egy “influenza szezon” egy hétig ágyba fektette, most fele annyi idő alatt elmúlik. Ezek után már nem csak hiszik, hanem tudják is, hogy a káros sugárzásoktól mentes környezet valamint a gyógyító és pozitív helyek valóban feltöltően és támogatólag hatnak a szervezetükre.

Úgy lehet a legolcsóbban, legkevesebb fájdalommal és leggyorsabban meggyógyulni, ha nem betegszünk meg. :-) Az egészségmegőrzésnek pedig egyik része az egészséges életmód – önerő -, a másik része az egészséges élettér – Őserő. Figyeljük meg, hogy minden állat megkeresi a neki megfelelő helyet. Ők még érzik, hol jó és egészséges tartózkodni és azt is, hol nem jó és nem egészséges. Mindegyik maga tudja, hogy neki mi a megfelelő. Más jó a kutyának és más a macskának. Az emberek viszont nem érzik ezt, mert már régóta és nagyon eltávolodtak a Természettől. Azt a lakást veszik meg, amelyikre van pénzük. Oda építenek házat, ahova az építési szabályzat meghatározza. Így azok értékelik igazán az Istentől kapott Őserő lakóhelyre vonatkozó részét, akik valamilyen módon átérzik ezen gondolatok mélységét.