Milyen tárgyak okozhatnak gondot a káros sugárzások semlegesítése során?

Nem javasolt a semlegesítés azon lakások esetében, melyben bármilyen fajta sugárzásmentesítő, bármilyen sugárzást semlegesítő, illetve bármilyen erőteret létrehozó eszköz van elhelyezve. Függetlenül attól, hogy azok “működnek”-e vagy sem. Függetlenül attól, hogy ezek “elő vannak véve”, vagy “be vannak dobozolva” valahol a lakásban. 

Ezek – akár önmagukban, akár az Őserő káros sugárzást semlegesítő részének jelenlétében – olyan diszharmóniát okoz(hat)nak, melyben élve állandósult fejfájás, reumatikus, vagy más jellegű panaszok tapasztalhatók, melyek nem kezelhetőek.
A tárgyakról teljes listát  nem tudunk adni, mivel a Teremtő általi megoldás tökéletes, így minket nem érdekelnek a “forradalmian új” emberi megoldások figyelemmel kísérése. Azokat az eseteket, amelyekben ilyen jellegű gond volt szívesen közzétesszük, mások előzetes okulására.

– műanyaggal bevont vagy bevonat nélküli rézlemez
– különféle más céllal (pl. a padlóburkolatban) elhelyezett rézlemezek
– piramis-makett
– tekercs
– mágneses lepedő, mágneses derékalj
– nagyméretű tükrök (nonszensz bár van, aki az ágy alá helyezve így próbál védekezni)
– “energetizált” tárgy,
– kristálygömb

Nem azt állítjuk, hogy ezek mindenkinél, minden esetben problémát okoznak, hanem csak arra kívánjuk felhíni a figyelmet, hogy ha kezelés után szokatlan vagy szűnni nem akaró fejfájás, vagy valami más kellemetlenség van, akkor feltétlenül gondolkozzunk el ezen. Lehet, hogy egy régen vásárolt radiesztéziai vagy más jellegű tárgy, eszköz diszharmóniát okoz az Őserő semlegesítési mechanizmusával. Viszonylag ritka az ilyen eset, de vannak néhányan, akik sok “kütyüt” kipróbáltak már és hasznukat nem látva eldobozolták. Ennyi felhívás, azonban elég is, hogy az érintettek számára eszükbe jussanak a rég elfeledett “kincsek”.