K. E. Esztergom

“… influenzások voltunk. Gyermekem egy héttel hamarabb, azután következtem én. … Egyetlen egy napot nem feküdtem nappal az ágyban. Lázas nem voltam, csak hőemelkedésem volt, állóképes azaz munkaképes voltam a betegség ellenére is.”


Teljes levél tartalma, amelyből az idézet származik:

“2004. január hóban mindketten influenzások voltunk. Gyermekem egy héttel hamarabb, azután következtem én.

Természetesen igénybe vettük a “kezelést”. Az eredmény meglepő volt. Gyermekem az influenzát követő harmadik napon olyan jól érezte magát, hogy színházba ment az iskolával.

Az én esetem is nagyon jól alakult. Egyetlen egy napot nem feküdtem nappal az ágyban. Lázas nem voltam, csak hőemelkedésem volt, állóképes azaz munkaképes voltam a betegség ellenére is. Munkahelyemről csak két napot hiányoztam.

Nekem volt egy előző esetem is. 2003. december hóban hasmenést kaptam. Kértem a “kezelést”. Másfél nap múlva közérzetem már nagyon jó volt, fel tudtam kelni az ágyból és délután bevásárolhattam a családnak.”

K. E. Esztergom


Nem szoktam a referencia levelekhez megjegyzést fűzni, de itt szükségesnek tartom. Ki kell egészítsem, hogy az az olvasó is megértse, aki nem ismeri még az Őserő mibenlétét.
Az említett enyhébb tünetek és a gyorsabb gyógyulást a kezelés következő részei támogatták:
– káros sugárzások semlegesítése
– aura és csakratisztítás és feltöltés
– ülő és fekvőhelyek alatt elhelyezett pozitív sugárzások

Tehát az influenzából vagy bármely más betegségekből is a gyorsabb gyógyulás annak köszönhető, hogy a szervezet öngyógyító folyamatát (immunrendszerét) “energia szinten” támogatja az ülő és fekvőhelyek alatt elhelyezett jótékony “feltöltő, regeneráló” pozitív sugárzások.
A jótékony energiák mindenkire egyformán hatnak, de ezt a legtöbben csak közvetve érzékelik. Mint pl. az enyhébb lefolyású tünetek, gyorsabb gyógyulás, pihentetőbb alvás, stb. Ugyanakkor vannak olyan emberek – az érzékenyebbek – akik közvetlenül, tehát azonnal érzékelik a jótékony energiákkal való feltöltődést.

“Ha hazamegyek és leülök vagy lefekszem, azonnal érzem, ahogyan áramlik belém az energia.”

“Akarki bejott eddig a lakasomba amiota a kezeles megtortent, mindenki megemliti hogy milyen jo erzes nalam lenni. Az “erzekenyebb” barataim pedig egyenesen kijelentik hogy nalam valami nagyon jo energia van jelen.”